Aanbieding voor het behalen van 35 uur nascholing

Voor de meeste actieve bus- en vrachtwagenchauffeurs komt de einddatum van de Code 95 op het rijbewijs weer snel dichterbij. Voor je dagelijkse inzetbaarheid op de weg is een geldige Code 95 op het rijbewijs verplicht. Het is dus belangrijk dat je op tijd 35 uur nascholing volgt.

E&R Opleidingen biedt jou nu de mogelijkheid om gebruik te maken van een scherpe pakketaanbieding voor maar €799,- exclusief btw (€947,84 inclusief btw). De aan- en afmeldkosten van het CCV zijn inbegrepen.

Aan de hand van de onderstaande trainingen mag je zelf een pakket samenstellen van 28 uur theorie (4 trainingen) en maximaal 7 uur praktijk (1 training).

Truck Rijbewijs

De praktijktrainingen worden middels een e-learningvariant uitgevoerd. Dit betekent dat je 10 dagen voorafgaand aan het praktijkdeel van 3 uur een online cursus volgt van minstens 4 uur. Deze online cursus dien je in de 10 dagen voorafgaand aan het praktijkdeel volledig te hebben afgerond.

De trainingen vinden plaats op locatie bij E&R Opleidingen en in het geval van een praktijk dag op een voertuig van E&R Opleidingen.

De kosten voor de pakketaanbieding bedragen € 799,00 excl. btw en € 947,84 incl. btw. De kosten voor het aan- en afmelden bij het CBR zijn hierbij inbegrepen.

Meer informatie ontvangen?

Kom bij E & R Opleidingen voor opleidingen voor alle rijbewijzen en bijbehorende opleidingen.