ANWB Rijopleiding E&R B.V. is één van de grootste en gezelligste verkeersscholen in midden- Nederland. Vanuit onze drie vestigingen Utrecht, Nieuwegein en Amersfoort verzorgt een ambitieus team van zeer bekwame en enthousiaste instructeurs, ondersteunt door onze kantoormedewerkers de rijopleidingen voor onze cursisten.

We werken samen op een informele manier en communiceren met korte lijnen.
Instructie wordt verzorgd in de categorieën AM-A-B-BE-C1 en de examens worden afgenomen in de CBR-kringen; Utrecht en Leusden. Wij onderscheiden ons door het leveren van een hoge kwaliteit opleiding met individuele en vooruitstrevende aanpak.

Uiteraard staat ons hierbij een modern en jong wagenpark ter beschikking.

Functie
Jij bent een doortastende resultaatgerichte rijcoach die het belangrijk en een uitdaging vindt om cursisten zo goed mogelijk te begeleiden en op te leiden. Je denkt graag mee om dit zo efficiënt en gemoedelijk mogelijk te laten verlopen. Als Rij-coach verzorg je zelfstandige rijlessen voor de betreffende categorie. Je hebt de vrijheid je eigen werkdag in te delen door je lessen te plannen in samenspraak met de cursist. Daarnaast handel je als Rij-coach een aantal administratieve zaken zelf af.
Functie-eisen/competenties:

Minimaal instructiebewijs B, aanvullingen op de ander genoemde categorieën is een pre
Aankomende instructeurs B die op dit moment (nog) met hun opleiding bezig zijn nodigen we ook van harte uit om te solliciteren
Je hebt een flexibele instelling qua werktijden en bent bereid om evt. ook in de avonden en op zaterdag te werken
Klantvriendelijke, behulpzame en collegiale houding
Zelfstandig kunnen werken
Woonachtig in de omgeving Utrecht, Nieuwegein of Amersfoort

Werk je graag in teamverband, geeft hectiek je energie en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een ambitieuze en snel groeiende organisatie? Stuur dan je CV en motivatie naar: tim@e-r-opleidingen.nl We bieden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioen- en onkostenvergoeding) en de kans om je verder te ontwikkelen als instructeur evt. ook in andere categorieën.

Naast een fulltime of parttime dienstverband behoort franchise ook tot de mogelijkheden.