Snel en succesvol je busrijbewijs halen? Maak dan snel kennis met onze busrijlessen, die zich kenmerken door een open, persoonlijke aanpak. Wij stomen je snel klaar voor het examen voor je rijbewijs D en leiden je op tot een veilige en zelfverzekerde busrijder.

Spoedopleiding rijbewijs D

Buschauffeur worden, en het liefst zo snel mogelijk? Dan is onze spoedopleiding buschauffeur geknipt voor jou. Binnen enkele weken leiden we je zowel theoretisch als in de praktijk op zodat je binnen no time in het bezit bent van je rijbewijs D met de benodigde Vakbekwaamheidscertificaten.

  • Direct starten met de spoedopleiding buschauffeur
  • Rijlessen wanneer het jou uitkomt
  • Met of zonder Code 95

Spoedopleiding buschauffeur – praktijk

De spoedopleiding voor buschauffeur stellen we volledig in overleg samen. Daarbij beginnen we met de rijtest die ons een heldere indruk geeft van het aantal rijlessen dat je nodig zult hebben. Na de rij-test en het behalen van je theorie-examens beginnen we zo snel mogelijk met de busrijlessen. De lessen vinden plaats in blokken van 2 of 4 uur. We kunnen elke dag rijden, inclusief de zaterdag. Een rustdag tussendoor mag natuurlijk ook, precies zoals jou goed uitkomt.

Spoedopleiding buschauffeur – theorie

Om te beginnen met rijlessen zul je dus eerst de theorie moeten behalen. Bij E&R kun je vrijwel meteen instromen voor de theorieopleiding en de cursussen die je nodig hebt om de Code 95 op je rijbewijs te halen, een verplicht onderdeel voor beroepsbuschauffeurs.

Meer informatie ontvangen?

Kom bij E & R Opleidingen voor opleidingen voor alle rijbewijzen en bijbehorende opleidingen.