C1 Rijbewijs

Ben je van plan om Europa door te trekken met een camper, maar moet je nog het juiste rijbewijs halen? Of je wil een kleine vrachtauto gaan besturen voor je beroep? Het rijbewijs C1 halen kan bij E&R Opleidingen.

Direct regelen

Theorie

Rijbewijs C1: wat is dat?

Het C1 rijbewijs is eigenlijk hetzelfde als een camper rijbewijs, maar je kunt er meer mee besturen dan alleen camper. Met het rijbewijs C1 op zak mag je ook een kleine vrachtauto besturen met een massa van 3500 tot 7500 kg.

Het C1 rijbewijs halen bij E&R Opleidingen

Wil je het rijbewijs C1 halen? Dan zit je goed bij E&R Opleidingen. Als complete verkeerschool kun je bij ons terecht voor zowel je theorieopleiding als de rijlessen in de praktijk. Met onze vakbekwame instructeurs leer je de fijne kneepjes van het besturen van een camper of kleine vrachtauto zodat je straks veilig en verantwoord de weg op kunt.

Door de enthousiaste en betrokken werkwijze van onze instructeurs leer je op jouw tempo rijden met de camper of kleine vrachtauto. Je leert niet alleen rijden op de weg, maar je leert ook hoe je kunt manoeuvreren met de camper. Zo kun je zelfs op de kleinste campings of bergdorpen overweg met dit vervoersmiddel. Handig, vind je ook niet?

Wil jij:

  • het rijbewijs C1 halen op jouw tempo?
  • begeleid worden door instructeurs met passie voor het vak?
  • leren rijden met een C1 vrachtwagen?
  • je theorie en praktijkgedeelte doen bij één rijschool?
  • Het rijbewijs C1 halen met een helder overzicht van de kosten?

Is het antwoord ja? Plan dan hier een proefles in!

Bedrijfsopleiding

Meer informatie ontvangen?

Kom bij E & R Opleidingen voor opleidingen voor alle rijbewijzen en bijbehorende opleidingen.