Snel en succesvol je motorrijbewijs halen? Maak dan snel kennis met onze motorrijlessen, die zich kenmerken door een open, persoonlijke aanpak. Wij stomen je snel klaar voor het examen voor je rijbewijs A en leiden je op tot een veilige en zelfverzekerde motorrijder.

Direct regelen

TheorieExamen

Motorrijles: Rijbewijs A halen

Motorrijlessen voor je rijbewijs A volgen bij E&R Opleidingen heeft de volgende voordelen:

  • Zeer hoge slagingspercentages
  • Ervaren instructeurs
  • Duidelijke indicatie van lessen en kosten
  • Open en persoonlijke aanpak
  • Zelf het lestempo bepalen
  • Nieuwste motoren
  • Plezierige lessen
ANWB Rijopleiding Motor

Motorrijles op maat

Motorrijden wordt door velen ervaren als de ultieme vorm van vrijheid. Deze vrijheid begint bij ons al bij het kiezen van je rijopleiding. Wij vinden namelijk dat jij zelf het best kunt bepalen hoe je wilt leren motorrijden en bieden daarom voor iedereen motorrijles op maat. Kies bijvoorbeeld voor een spoedcursus of volg motorrijlessen in je eigen tempo. Twijfel je over de beste weg naar je rijbewijs A? Je kunt je keuze ook baseren op een vrijblijvende proefles en uiteraard kunnen onze instructeurs je hierover ook adviseren. Welke route je ook kiest, wij zorgen dat je wordt opgeleid tot een veilige en zelfverzekerde motorrijder. Zo kun je optimaal genieten van je motor, de omgeving en je vrijheid.

Inhoud motorrijlessen

Voor je motorrijbewijs moet je naast een theorie-examen ook twee praktijkexamens afleggen, waarin je getoetst wordt op achtereenvolgens voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Aan beide onderdelen zal tijdens de motorrijlessen dan ook veel aandacht worden besteed. Bij voertuigbeheersing moet je denken aan praktijk gerelateerde oefeningen als wegrijden uit een parkeervak, het maken van een halve draai, uitwijken en het uitvoeren van een noodstop. Bij verkeersdeelneming leer je je voertuig ook in het verkeer te beheersen. Daarnaast leer je rekening te houden met andere weggebruikers en besteden we aandacht aan kijkgedrag en het aanleren van een veilige, vlotte rijstijl.

Meer informatie ontvangen?

Kom bij E & R Opleidingen voor opleidingen voor alle rijbewijzen en bijbehorende opleidingen.