Snel en succesvol je motorrijbewijs halen? Maak dan snel kennis met onze motorrijlessen, die zich kenmerken door een open, persoonlijke aanpak. Wij stomen je snel klaar voor het examen voor je rijbewijs A en leiden je op tot een veilige en zelfverzekerde motorrijder.

MotorExamen

Motor theorie

Het theoriecertificaat A is een belangrijke voorwaarde om je motorrijbewijs te mogen halen. Wanneer je een rijbewijs B hebt, dan kun je het theoriecertificaat halen terwijl je bezig bent met je praktijkopleiding. Als je nog niet in het bezit bent van je autorijbewijs, dan moet je je motor theorie halen voordat je motorrijlessen mag volgen. Het theorie-examen bestaat uit 50 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht. Hiervan moet je er minstens 44 goed beantwoorden. Dat klinkt best lastig, maar met de juiste voorbereiding is het examen motor theorie voor iedereen te halen.

Oefenen voor het motor theorie examen

Je voorbereiden op je motor theorie-examen kan op verschillende manieren. Zo kun je zelf leren voor het examen met behulp van het theorieboek of een online cursus. Je kunt er echter ook voor kiezen om bij ons op locatie een theoriecursus te volgen. De ervaring leert dat het niet nodig is daarnaast nog zelfstandig te studeren en de meeste kandidaten in één keer slagen voor het theorie-examen. De motor theoriecursus wordt gegeven in onze vestiging in Nieuwegein.

Meer informatie ontvangen?

Kom bij E & R Opleidingen voor opleidingen voor alle rijbewijzen en bijbehorende opleidingen.