Over E&R Opleidingen

E&R Opleidingen is de meest complete rijopleider in de regio Nieuwegein, Utrecht, Amersfoort, Aalsmeer en Oss. Wij verzorgen opleidingen voor alle rijbewijzen – zowel particulier als zakelijk. Daarbij staan klanttevredenheid en kwaliteit altijd centraal.

Waarom E&R opleidingen?

E&R Opleidingen is de meest complete rijschool in de regio: je kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke rijbewijzen. Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen. Daarom streven wij in onze opleidingen naar de hoogst mogelijke kwaliteit en proberen we deze waar mogelijk te verbeteren. Wij geloven in een persoonlijke, open aanpak. Dit betekent dat wij voor iedereen een opleiding op maat verzorgen en altijd helder zijn over kosten en verwachtingen.

E&R Opleidingen is in een kleine 12,5 jaar uitgegroeid tot een van de grootste rijscholen in de regio, voor ons hét bewijs dat onze aanpak werkt (je kunt de ervaringen van klanten ook zelf bekijken via de button rechtsboven aan deze pagina). Daarom zie je onze open en persoonlijke werkwijze overal in onze organisatie terug: van de manier waarop onze instructeurs lesgeven tot ons transparante hoofdkantoor in Nieuwegein, waar je altijd kunt binnenlopen voor advies, informatie of een kopje koffie. Ook investeren wij veel in ons wagenpark, omdat wij geven om onze planeet. Wij beschikken over moderne voertuigen die qua duurzaamheid en uitstoot vooruit lopen op de huidige wetgeving. E&R Opleidingen is dus klaar voor de toekomst!

De voordelen van E&R opleidingen

  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Altijd een opleiding op maat
  • Duidelijkheid over kosten en verwachtingen
  • Persoonlijke aanpak
  • Modern en duurzaam wagenpark

Wij zijn er voor particulieren

Onze rijlessen voor particulieren onderscheiden zich door een persoonlijk en open aanpak. Zo leer je snel en veilig rijden. Selecteer je opleiding:

Scooter en brommer AM
Motor A
Auto B (Schakel en Automaat)
Auto met aanhanger BE
Camper C1(E)

Wij zijn er voor bedrijven

Wij zijn de grootste zakelijke rijopleider in Midden-Nederland. Hierdoor hebben we veel specialistische kennis in huis en staat een groot, modern wagenpark tot je beschikking. Selecteer je opleiding:

Vrachtwagen C(E)
Bus D(E)
Code 95 Nascholing
Logistiek

Bekijk hieronder onze vacatures

Vacature: Hoofddocent Vrachtauto en Bus

Voor de versterking van ons docententeam zijn we op zoek naar een hoofddocent met goede organisatorische vaardigheden! Klik hier voor meer informatie

Vacature: Rijinstructeur Rijbewijs B

Ben jij in het bezit van instructeursbewijs B en zoek je een leuke baan bij een professionele verkeersschool in de regio Nieuwegein, Utrecht of Amersfoort? Klik hier voor meer informatie

Interesse in een vacature? Neem contact op

Stuur uw CV met motivatie naar het onderstaande e-mailadres.

Solliciteer nu! Ga naar contact
396000 kilo
in wagenpark
22500 km
afstand per dag
35 geslaagden
per dag
87 instructeurs
die voor u klaar staan
Bekijk alle vestigingen