Gezocht: Hoofddocent met instructiebewijs C,D en E
Voor de versterking van ons docententeam zijn we op zoek naar een hoofddocent met goede organisatorische vaardigheden!

E&R Opleidingen
E&R Opleidingen is een jonge en groeiende verkeersschool met vestigingen in Nieuwegein, Utrecht, Amersfoort en Aalsmeer. Ons team verzorgt dagelijks rijopleidingen voor beroepschauffeurs en een ruim aanbod van (nascholings-) trainingen in het openbaar- en beroepsgoederenvervoer. Docenten, rijinstructeurs, planning en administratie werken op een informele manier met elkaar samen en communiceren met korte lijnen. Plezier, flexibiliteit en collegialiteit staan hierbij centraal.

De functie
Onze hoofddocent is verantwoordelijk voor het overbrengen van kennis en vaardigheden aan beroepschauffeurs en aan leerlingen die bus- of vrachtwagenchauffeur willen worden. We zoeken een hoofddocent die oog heeft voor nieuwe ontwikkelingen in de sectoren transport, logistiek en openbaar vervoer en in staat is om deze ontwikkelingen te vertalen in een actueel, toepassingsgericht en door het CCV gecertificeerd opleidingen aanbod. De hoofddocent fungeert als vraagbaak voor collega’s en ziet toe op een uniforme werkwijze bij de uitvoering van trainingen.

Over jou


Word onderdeel van ons team
Spreekt de functie van hoofddocent je aan? Stuur dan je CV en motivatie naar imre@e-r-opleidingen.nl. We bieden je goede primaire en secundaire vaardigheden (o.a. pensioen en onkostenvergoeding) en de kans om je verder te ontwikkelen. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze vacature neem dat gerust contact op met Imre ten Pas op 06-42083313.