ANWB Rijopleiding E&R Opleidingen B.V. is één van de grootste en gezelligste verkeersscholen in midden- Nederland. Vanuit onze vijf vestigingen Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort, Aalsmeer en Oss verzorgt een ambitieus team van zeer bekwame en enthousiaste instructeurs, ondersteunt door onze kantoormedewerkers de rijopleidingen voor onze cursisten. We werken samen op een informele manier en communiceren met korte lijnen.

Instructie wordt verzorgd in de categorieën AM-A-B-BE-C1  en de examens worden afgenomen in de CBR-kringen; Utrecht en Leusden. Wij onderscheiden ons door het leveren van een hoge kwaliteit opleiding met individuele en vooruitstrevende aanpak. Uiteraard staat ons hierbij een modern en jong wagenpark ter beschikking.

Functie;
Jij bent een doortastende resultaatgerichte rijcoach die het belangrijk en een uitdaging vindt om cursisten zo goed mogelijk te begeleiden en op te leiden. Je denkt graag mee om dit zo efficiënt en gemoedelijk mogelijk te laten verlopen. Als Rij-coach verzorg je zelfstandige rijlessen voor de betreffende categorie. Je hebt de vrijheid je eigen werkdag/week in te delen door je lessen te plannen in samenspraak met de cursist. Daarnaast handel je als Rij-coach een klein aantal administratieve zaken zelf af.

Wat verwachten we van jou?

Wat hebben wij je te bieden?

Werk je graag in teamverband, geeft het beste uit je cursist halen je energie en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een ambitieuze en snel groeiende organisatie? stuur dan je CV en motivatie naar: tschinkel@anwb-rijopleiding.nl

Naast een fulltime of parttime dienstverband behoort franchise ook tot de mogelijkheden.

Aankomende instructeurs B die op dit moment (nog) met hun opleiding bezig zijn nodigen we ook van harte uit om te solliciteren !