Code 95 verlengen door nascholing

Wanneer je als beroepschauffeur werkzaam bent, heb je Code 95 nodig op je rijbewijs. Deze aantekening verdien je door de basiskwalificatie te behalen voor vrachtwagen of bus. De Code 95 is 5 jaar geldig en dien je te verlengen middels nascholing.

Code 95 behalen door nascholing

De nascholing is ook bedoeld voor degenen die hun bus rijbewijs D vóór 10-09-2008 hebben behaald, of het vrachtwagenrijbewijs C vóór 10-09-2009 en nog geen Code 95 aantekening hebben. Deze chauffeurs kunnen Code 95 verdienen door middel van het volgen van 35 uur nascholing.

Hoeveel uur nascholing?

De Code 95 nascholing bestaat uit 35 uur nascholing, waarvan 7 uur praktijk nascholing. Je bent vrij om de nascholing zelf samen te stellen en te verdelen over de 5 jaar.

Welke nascholing?

Bij E&R Opleidingen verzorgen we het hele jaar door nascholingscursussen. Via de cursusagenda kun je je direct online inschrijven voor de nascholing die nu al gepland staat. Voor een aantal nascholingscursussen geldt dat we die in overleg plannen. Wil je graag nascholing op maat of hulp bij het samenstellen van een pakket? Bel of mail ons! We helpen je graag op weg.

Nascholing voor bedrijven

Bent u werkgever en wilt u de nascholing van uw medewerkers in één keer geregeld hebben, het liefst op uw eigen locatie? Onze zakelijke klanten bedienen we graag door het hele nascholingstraject uit handen te nemen. Speciaal voor uw branche en uw bedrijf maken we nascholingspakketten op maat, die wij kunnen aanbieden op onze locatie in Nieuwegein of op uw bedrijfslocatie. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Plan je nascholing

Wil je weten wanneer de eerstvolgende nascholing begint op onze locatie in Nieuwegein? Bekijk dan onze cursusagenda. Wil je liever in overleg de nascholing van jou of je werknemers regelen? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie ontvangen?

Kom bij E & R Opleidingen voor opleidingen voor alle rijbewijzen en bijbehorende opleidingen.