Snel en succesvol je autorijbewijs halen? Maak dan snel kennis met onze autorijlessen, die zich kenmerken door een open, persoonlijke aanpak. Wij stomen je snel klaar voor het examen voor je rijbewijs B en leiden je op tot een veilige en zelfverzekerde auto bestuurder.

AutorijlesProeflesAutomaatExamenOpfrislessen

Auto theorie

Voordat je kan deelnemen aan het praktijkexamen, moet je eerst je theorie-examen behalen. Dit examen bestaat uit twee onderdelen: gevaarherkenning en verkeersregels/verkeersinzicht. Van de 25 vragen over gevaarherkenning moet je er minstens 13 goed hebben en van de 40 vragen over regels en inzicht moet je er 35 juist beantwoorden. Dat klinkt best pittig en dat is het ook. Met de juiste voorbereiding is het theorie-examen echter voor iedereen goed te doen.

Oefenen voor het theorie examen

Oefenen voor je theorie-examen kan op meerdere manieren. Het belangrijkst is dat je een leervorm kiest die bij jou past. De eerste mogelijkheid is om zelf voor het examen te leren met behulp van het theorieboek of een online cursus. Als je je liever grondig voorbereidt onder leiding van een ervaren docent, kun je kiezen voor onze klassikale theoriecursus. Tijdens deze intensieve cursus worden de lastigste onderdelen van het examen besproken en geoefend. Zo ga jij vol zelfvertrouwen het theorie-examen in! De theoriecursus wordt gegeven in onze vestiging in Nieuwegein.

Trefzeker Theorie Pakket met examengarantie

Ten slotte kun je ook kiezen voor het Trefzeker Theorie Pakket, dat bestaat uit een online theoriecursus, oefenexamens en tien proefexamens. De online examentraining bestaat onder meer uit gesproken tekst en 3D-animaties en is altijd volledig up-to-date. Dankzij de examengarantie ben je helemaal zeker van je zaak. Als je de hele cursus hebt gevolgd en toch zakt, krijg je één herexamen gratis. Het Trefzeker Theorie Pakket met examengarantie is dus de ideale leervorm voor mensen die zelf aan de slag willen, maar wel zeker willen zijn dat ze hun examen halen.

Meer informatie ontvangen?

Kom bij E & R Opleidingen voor opleidingen voor alle rijbewijzen en bijbehorende opleidingen.