Snel en succesvol je autorijbewijs halen? Maak dan snel kennis met onze autorijlessen, die zich kenmerken door een open, persoonlijke aanpak. Wij stomen je snel klaar voor het examen voor je rijbewijs B en leiden je op tot een veilige en zelfverzekerde auto bestuurder.

AutorijlesProeflesTheorieExamenAutomaat

Opfrislessen auto (RijZeker-Training)

Tijdens de opfrislessen autorijden werken we aan de volgende zaken:

  • Overwinnen van angsten
  • Rijtechnieken en voertuigbeheersing
  • Actuele kennis van regels

Hierdoor zul je voortaan weer vol zelfvertrouwen en plezier aan het verkunnen deelnemen!

Voor wie is de opfriscursus?

De opfriscursus is bedoeld voor bestuurders die in het bezit zijn van rijbewijs B  maar onzeker of zelfs bang zijn om weer in de auto te stappen. Door onder deskundige begeleiding de weg op te gaan, zullen het plezier en zelfvertrouwen terugkeren en zal de angst verdwijnen. Ook voor automobilisten die alleen moeite hebben met bepaalde onderdelen van het autorijden, zoals rijden op de snelweg, schakelen of inparkeren, kan de opfriscursus een uitkomst zijn. Je bepaalt namelijk zelf aan welke punten je wilt werken.

De cursus kan ook handig zijn om de actuele verkeerskennis bij te spijkeren van begeleiders van 2toDrive-bestuurders, die vanaf 16,5 jaar rijlessen mogen volgen en vanaf 17 jaar onder begeleiding van een coach de weg op mogen.

Meer informatie ontvangen?

Kom bij E & R Opleidingen voor opleidingen voor alle rijbewijzen en bijbehorende opleidingen.