Snel en succesvol je autorijbewijs halen? Maak dan snel kennis met onze autorijlessen, die zich kenmerken door een open, persoonlijke aanpak. Wij stomen je snel klaar voor het examen voor je rijbewijs B en leiden je op tot een veilige en zelfverzekerde auto bestuurder.

AutorijlesTheorieExamenOpfrislessenAutomaat

Proefles auto

Het volgen van een proefles heeft de volgende voordelen:

  • Meteen de weg op
  • Kennismaking met de instructeur
  • Kennismaking met onze werkwijze
  • Duidelijkheid over tijd en kosten

Kostenindicatie rijbewijs

De proefles autorijden is een intake van een uur waarin je samen met een ervaren instructeur de weg op gaat en kennis kunt maken met de persoonlijke aanpak van onze rijschool. Je mag direct plaatsnemen op de bestuurdersstoel en ervaart dus meteen hoe het is om zelf auto te rijden. De instructeur zal gedurende de rit een inschatting maken van je aanleg, verkeersinzicht en rijvaardigheid. Op basis hiervan kan hij een indicatie geven van het aantal lessen dat je nodig zult hebben om je autorijbewijs te halen en adviseert hij je over het meest geschikte lespakket voor jou. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Je kunt bij ons al terecht voor een proefles vanaf 16,5 jaar. De kosten voor de proefles zijn €35,-.

Gratis proefles autorijden

Als je na de intake besluit bij ons een rijopleiding te volgen, dan wordt deze van de factuur af gehaald. In dat geval krijg je dus een gratis proefles. Plan je auto proefles nu aan de rechterkant van deze pagina.

Meer informatie ontvangen?

Kom bij E & R Opleidingen voor opleidingen voor alle rijbewijzen en bijbehorende opleidingen.